Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
a

Daca ti sa stricat si costa prea mult reparatul atunci apeleaza la megaelectronice.ro

Calculatorul tau nu mai ruleaza la performantele dorite, sau iti doresti unul mai performant pentru a iti usura munca la birou? Cu siguranta ai ajuns unde trebuie! Noi iti prezentam gama de Calculatoare Refurbished, gama ce este renumita prin performantele si preturile foarte reduse ale produselor!

Un calculator refurbished poate fi si cu 70% mai ieftin decat unul nou, din magazin, insa de ce sunt aceste preturi foarte scazute? Simplu! Magazinele de produse IT doresc sa aiba in stoc doar produse noi, astfel incat clientii nu vor descoperi niciun incovenient in cumpararea unui produs.
Diferenta dintre un calculator nou si unul refurbished este propriu-zis sigiliul, ambele tipuri de calculatoare fiind noi, insa cel refurbished este folosit in diferite activitati precum expozitii,targuri, prezentari stiintifice, iar pe urma este resigilat. Gradul de uzura a unuia refurbished este sub 1% si performantele sunt la fel ca la unul nou!

Magazinul nostru de produse IT online este unul dintre furnizorii acestor calculatoare, pentru ca toti clientii sa isi gaseasca ce doresc la preturi accesibile, si sa aibe posibilitatea de a achizitiona un calculator performant la un pret mai mic.

De asemenea, oferim posibilitatea retunarii produselor si foarte important, clientii nostri au garantie la orice produs achizitionat. Calculatoarele refurbished pot prezenta o garantie de maxim 5 ani, termen in care tehnologia se schimba foarte mult si suntem siguri ca in acesti 5 ani produsul nu va suferii daune sau probleme tehnice!

Niciun comentariu

LEAVE A COMMENT